logcent2

welkombw

wiebenikbw

Massagetherapiebw

Voor wie?

Massagesbw

Alle vergoedingen zijn conform de voorwaarden beroepsorganisatie HOLOS

Tarieven

 

 

Het eerste consult begint met een intakegesprek, waarin we bespreken wat je verwachtingen, klachten en spanningen zijn, zodat we gezamenlijk uw hulpvraag duidelijk kunnen krijgen en hierop de massage kunnen afstemmen. 

 

  • Consult Massagetherapie € 80,-. De gehele behandeling duurt ongeveer 75 minuten.
    (Een consult voor massagetherapie is eventueel in te dienen bij uw ziektekosten verzekeraar, Kijk voor informatie over een mogelijke tegemoetkoming in de kosten in uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar).

  • Ontspanningsmassage € 65,-. De gehele behandeling duurt ongeveer 75 minuten, waarvan 60 minuten massage.
    (Een ontspanningsmassage wordt niet vergoed door zorgverzekeraars).

Het consult dient contant betaald te worden en er is gelegenheid om te pinnen. U ontvangt van mij per consult een factuur.

Afspraken die niet 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.

Vergoeding
Therapeutische behandelingen worden door een aantal ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar. Massagetherapie valt onder het aanvullende pakket “Alternatieve Geneeswijzen”.


Waarborg
IN BALANCE BODY & MIND MASSAGE is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en bij de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) om de kwaliteit te waarborgen. Tevens ben ik aangesloten bij het netwerk Massage bij kanker en het netwerk Holos Massagetherapie.

Geschillen
In geval van een geschil is het uiteraard goed om deze kenbaar te maken. Dit kan uiteraard persoonlijk, maar u kunt ook gebruik maken van het TCZ Tuchtrecht Complementaire Zorg (https:tcz.nu/index.html)

 

 RBCZ-logo jpeg